Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

E3 VR: interaktív sci-fi thriller lesz a Transference

Elijah Wood is szerepel az Ubisoft játékában, ami talán inkább interaktív film lesz, az első trailer alapján pszichológiai horror a műfaja.

2017. június 13. - vrgamer

screen_shot_2017_06_12_at_1_38_04_pm_0.pngAz Ubisoft tegnap bejelentette a Spectrevision által készített Transference című játékukat. A filmes betétek között fejtörőket kell megoldani, ami során egy meglehetősen elborult történet bontakozik ki, de sokkal többet ennél nem tudni. A főszereplő talán Elijah Wood, aki már dolgozott VR-élményen, ő narrálta az (azóta bezárt) Oculus Story Studio Henry című rövidfilmjét.

A Transference jövő év tavaszán érkezik mindenre: a PSVR, az Oculus Rift és a HTC Vive mellett Xbox One is szerepel a listán, ami nem tudjuk még, milyen VR-es támogatást kap.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr8512590697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása