Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A kiterjesztett valóságban játszható a Super Mario, ha elég hosszú az utcánk

Életnagyságban építette újjá Abhishek Singh a legendás Super Mario egyik pályáját, amit azután végig is játszott a New York-i Central Parkban.

2017. június 22. - vrgamer

Mindez tette cosplay hagyományokhoz hűen beöltözve a főhősnek, szóval elég valószínű, hogy hülyének nézték, ahogy ugrabugrál látszólag értelemlenül. Ám ő pont hogy nagyon is pontosan tudta mit csinál, akadályokat ugrott át és került ki, ellenfeleket ütött ki, vagy éppen elkapta a feje feletti bónuszt. Jó esetben pár év múlva hamarosan úton-útfélen olyan felhasználókat kerülgethetünk majd, akik digitális információkkal turbózzák fel a sétájukat, vagy éppen a futóedzésüket.

Az alábbi videóban Abhisheknek sikerül végigtolnia a pályát, addig mindenképpen érdemes nézni, amíg el nem jut a vizesárokig. A szupergagyi grafikával megrajzolt tereptárgy egyáltalán nem hihető, hogy az tényleg ott van a lábunk előtt a park sétányán, mégis óvatosabban lép az ember a virtuális gödör felé.

A program egyébként Hololens hardveren, Unity fejlesztőszoftverrel készült, a srácnak nagyjából egy hónapjába telt összeraknia a játékot. A legtöbb ideje a méretezéssel ment el, újra és újra be kellett állítani a tereptárgyak egymástól való távolságát, illetve azok méreteit és pozícióit. Még mindig van benne javítani való, de már teljesen játszható állapotban van, írta e-mailben az UploadVR-nek. A pálya végső hosszúsága 110 méter! - tette hozzá.

A srác egyébként tavaly diplomázott telekommunikációs szakon New York-ban, ahol jelenleg is alkot, további munkáit a shek.it oldalon lehet csekkolni, érdemes, elég aranyos dolgai vannak. 

Forrás: UploadVR 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr7312614017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása