Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Jön a Gólem!

Annyira jön a Golem, hogy mindjárt meg is érkezik PSVR-ra jövő márciusban. A játék nagy sikert aratott a konzolon két évvel ezelőtt, ezért készül egy VR változat is belőle.

2017. december 11. - vrgamer

satlivestream_golem_blogpost_shot_1-755x425.pngA fejlesztő Highwire Games már korábban bejelentette, hogy készül a Golem átdolgozása, de most végere in-game videót is láthatunk a játékról.

A történet nagyon röviden annyi, hogy egy mozgáskorlátozott kislány felfedezi, hogy az akaratával az emberformájú sziklákat mozgásra tudja bírni. A megszállt lények a gólemek, amikkel elképesztő kalandokba keveredik ősi városokban és félelmetes ellenségekkel is meg kell küzdenie.

A Playstation Blog szerint újfajta mozgást fog alkalmazni a játék, ami az Incline Control nevet kapta. Elvileg abba az irányba haladuk majd, amelyik felé dőlünk egy keveset. Ilyesmire még nem volt példa PSVR-on, de a fejlesztők szerint némi gyakorlás után erőfeszítés nélkül tudunk majd közlekedni ezen a módon.

A március 18-i megjelenésig tudunk vigasztalódni a játék zenéjével, vagy a Bëlga együttes méltán népszerű alkotásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr9313473177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása