Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Mission:ISS már Gear VR-on is

A tavasszal bemutatkozott ismeretterjesztő élmény elérhetővé vált Samsung Gear VR fejszetteken is, teljesen ingyen.

2017. november 22. - vrgamer

missioniss.pngMárciusban írtunk a Mission:ISS-ről, akkor azonban még csak Oculus Riften volt futtatható az alkalmazás. Most végre megjelent a mobilos Gear VR-ra is. Az ismeretterjesztő virtuális élményben teljes egészében bejárható az űrállomás, rengeteg minden kipróbálható a szerelési feladatoktól egészen az űrsétáig.

Azonban nem csak portolták a szoftvert a fejlesztők, hanem nyilatkozatuk szerint újra elkészítették az egészet a Gear VR, illetve az csúcskategóriás Samsung mobiltelefonoknak megfelelően.

A legmélyebben az irányításba nyúltak bele, hogy egyetlen kontrollerrel minél könnyedebben lehessen irányítani. Meg lehet kapaszkodni a falakon, meg lehet fogni a tárgyakat, sőt még forogni is lehet a súlytalanságban, ehhez például az előre gombot kell nyomva tartani, miközben a csuklónkat kell forgatni.

Ezen túl kicsit átalakították a kezelőfelületet, hogy a felhasználó hamarabb kipróbálhassa magát az elvégzendő feladatokban, javítottak a menün, ami ezeket megjeleníti. Ezen túl több szöveges anyagot mondattak fel színészekkel, illetve javítottak a látványvilágon is.

A Mission:ISS-t itt lehet letölteni a Samsung telefonokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr9613347371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása