Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Megjelent az Ördögűző VR első két fejezete

A kultikus horrorfilm alapjaira épülő játék több részletben érkezik Oculus Riftre és HTC Vive-ra.

2017. november 23. - vrgamer

the-exorcist-legion-vr.jpg

A Wolf & Wood fejlesztőcsapat horrorjátékának október végén kellett volna debütálnia az első résszel, pontosabban fejezettel. Nos ez nem történt meg, de a csúszást azzal kárpótolták most, hogy egyszerre két rész vált elérhetővé.

A Steamen beszerezhető The Exorcist: Legion VR első epizódja most kedvezményesen 4 dollár, a második 5, de a kettő együtt alig több mint 8 zöldhasú.

Az eredeti tervek szerint novemberben, decemberben és januárban jött volna az első három fejezet, meglátjuk, hogyan módosulnak a később megjelenési dátumok. Egy-egy fejezet nagyjából 25-30 percnyi verejtékes izgalmakat ígér, és ha minden jól alakul, akkor nagyjából 25 dollárért legalább két és fél órányi játékidőt kaphatunk. A Sony Playstation portot már beígérték.

Mindegyik fejezetben e-gy-egy rosszindulatú túlvilági lényt kell megregulázni, a kezdeti visszajelzések a Steamen kedvezőek.

Íme némi hangulatteremtő videó a második fejezetből:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr2913359581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása