Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Hogyan neveld a sárkányodat kiterjesztett valóságban?

A sárkányok közkedvelt lények, különösen ha az azonos című rajzfilmre gondolunk, ami hatalmas siker volt a mozikban. Most az iPhone tulajdonosok saját maguk is nevelgethetik saját lényüket a kiterjesztett valóságban.

2017. november 28. - vrgamer

ar_dragonmaxresdefault.jpgA PlaySide az Apple ARKit segítségével megalkotta az AR Dragon applikációt, amiben a mi feladatunk felkutatni, etetgetni, játszani egyszóval nevelgetni a virtuális házi kedvencet. A legújabb, 1.5-ös verzióban már végigkísérhetjük a sárkány növekedését, egészen a tojásból kikeléstől a teljesen felnőtt formájáig.

Ha mindent helyesen teszünk, a csöppség a hatodik napon felnőtté válik, de teljesen kifejlett formáját a tizennegyedik napon éri majd el. Elvileg minden jószág más és más, de ezt tovább lehet variálni kalapokkal és eltérő színű irhákkal. Sőt, lehetőség van ritka kajákat vagy játékokat felkutatni nekik.

Az ingyenesen letölthető AR Dragon a többi sárkányos játékot beelőzve az ARKit szekcióban egészen az ötödik helyig küzdötte fel magát az ingyenes appok között, szóval megér egy próbát. Természetesen nem csak iPhone-on, hanem táblagépen is fut, de csak ha az iOS 11-es verziója fut rajtuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr1113401807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása