Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Serious Sam 3 VR: BFE a Steamen

Immár a negyedik Serious Sam VR játékot jelentette meg a horvát Croteam Oculus Riftre és HTC Vive-ra.

2017. november 13. - vrgamer

tduzygi5ndpr9uh5.jpg

Derült égből atomcsapásként érkezett Sem legújabb VR kalandja, ami tulajdonképpen a 2011-es Serious Sam 3: BFE átültetése a virtuális valóságba. A történet szempontjából ez ugye a legelső, 2001-es Serious Sam: The First Encounter előzménye, ha valakinek fontos a történetben elhelyezni a művet.

A Serious Sam játékok sosem a storyról voltak híresek, hanem a tökélyre fejlesztett tömegmészárlásról, itt sincs ez másképp. Ami változott a VR szempontjából, hogy most már nem csak a szobaléptéknyi területen mozoghatunk, hanem bejárhatjuk a pályákat, hogy minen létező zugból kifüstöljük az ellent.

A játék november 16-ig kedvezményesen kapható 36 dolcsiért, az első beszámolók szerint a VR-ban nagyon jól néz ki a játék, és pusztítóan szórakoztató. Íme a trailer, alatta pedig egy monstre végigjátszás:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr3713263487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása