Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Panorámavideón a Nemzetközi Űrállomás

2016. november 22. - vrgamer

 Méghozzá most első alkalommal, köszönhető ez az RT orosz híroldalnak, a Roscosmos-nak és a Enyergija Rakétatechnikai és Űrkutatási Vállalat együttműködésének. A videóban először az állomást láthatjuk Föld körüli pályán, majd a szerkezet belsejébe jutunk, ahol a felvételt készítő Andrej Ivanovics Boriszenko üdvözli a nézőket.

A felvétel megnézhető az RT360 mobil applikációján keresztül, androidosoknak a Google Play-en, az iTunes App Store-ban az Iphone-osok, a Gear VR-osok pedig az Oculus oldalán. Hajtás után pedig a Youtube-videó látható.

Emlékeztető: az egérkurzor segítségével nézelődhetünk a videóban. Javasolt megvárni, amíg teljesen betölt, de még így is érdemes visszavenni a felbontásból a zökkenőmentes futás érdekében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr4711989808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása