Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Coco 360 fokos panorámavideó

A hamarosan bemutatkozó új Pixar animációs filmhez egész komoly VR kiegészítés érkezik, ebből látható egy rövidke részlet.

2017. november 16. - vrgamer

disney-pixar-coco-trailer-1-coming-beauty-and-the-beast-235195.jpg

Elég erős a novemberi felhozatal a mozikban, de a rajzfilmek közül szinte biztos, hogy a Coco lesz a legnézettebb. A szinopszis szerint: Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.

Az alábbi VR filmecskében a Plaza de la Cruz szinpadán kell helytállnunk (a Chrome böngésző nem támogatott, az Edge viszont igen):

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr7313288675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása