Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

John Travolta főszereplésével készül egy VR-akciófilm

A Speed Kills munkacímen futó film jövőre kerül bemutatásra, lesz egy hagyományos változat és lesz egy panorámafelvételekből összeállított változat is.

2017. december 11. - vrgamer

speed_kills_banner.jpgAz IMDB.com ugyan még nem tud róla, de a Speed Kills című akciófilm jövőre kerül, hát abban nem vagyunk biztosak, hogy a mozikba, de az on-line kölcsönzőkbe biztosan. A főszereplője John Travolta, a női főhős pedig a Vikingek című sorozatból ismert nagyszerű Katheryn Winnick.

A történet főhőse egy gyorsasági motorcsónak versenyzője, aki drogkereskedőkkel kerül összetűzésbe. A filmet leforgatták hagyományos módon, amit a Hannibal Pictures pénzelt. Emellett a TopDogVR segítségével leforgatták legalább 60 percnyi használható anyagot a VR változathoz. E munkálatok során használtak hajókat, drónokat és sok minden mást is, hogy fokozzák a látványosságot.

A tervek szerint nyolc részben pakolják majd fel a netre az egyes történetdarabkákat, amikben szétnézhetünk, mintha ott lennénk a helyszínen. Ezeknek a premierje még nem ismert, de valószínűleg a nagy film előtti promóciót támogatják majd. Íme egy rövidke részlet a Speed Kills VR-ból:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr613472993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása