Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Street Fighter II a virtuális valóságban?

Persze, miért ne? Igaz, nem a teljes játék, hanem az egyik legszórakoztatóbb bónusz küldetés, amikor egy autót kell ripityára verni.

2017. november 16. - vrgamer

Még a mai harminc év körüliek se nagyon ismerhetik a Street Fighter II-őt, de mi olyan vének vagyunk, hogy fénykorában játéktermekben játszottunk vele (meg egyesek az Amigára készített béna változattal).

Talán a legjobb verekedős játék volt a maga korában, messze megelőzve a Tekkent, a Mortal Comabatot és társait. A Street Fighter II-nek a mai napig vannak rajongói, idén a legfontosabb bajnokságot az amerikai Bostonban a Capcom Kupa keretein belül a Red Bull Battle Grounds eseményen rendezik meg a most következő hétvégén.

Itt ki lehet majd próbálni az autószétverős VR-élményt, amit HTC Vive és Vive Tracker kontrollerekkel oldottak meg. A feladat egyszerű, a leghatékonyabban kell lebontani a gépjárművet, amire mindössze fél perc áll rendelkezésre.

Ujjaink imára fonódnak, hogy tegyék elérhetővé ezt a VR-csemegét, nézzétek csak, elsőként a klasszikus, majd a virtuális valóságba adaptált verzió:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr813288631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása