Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A The Unspokennel rendezik meg az első országos VR bajnokságot a tengerentúlon

Ahogy várható volt, a VR játékok is kezdenek megjelenni az e-sport világában. Az első országos bajnokságot a The Unspoken varázslós játékkal az észak-amerikai Microsoft boltokban tartják.

2017. december 03. - vrgamer

unspoken-main-1000x563-mv5fj8bvxhuv6b4m6jp2fxs1ea8f9dbp4pgda7h7ni.jpg

A The Unspoken az egyik legsikeresebb játék Oculus Riften. Jelentős rajongóbázisa van, amit nem restek kihasználni a nagy cégek, így most meghirdették az első országos, pontosabban észak-amerikai (mivel Kanada is részt vesz benne) bajnokságot.

A játékost a legegyszerűbben úgy lehetne jellemezni, mintha a játékos a virtuális térben úgy varázsolna, mint Doctor Strange és hasonszőrű társai. A kontrollerekkel elképesztően jól kezelhető, így a látványos szörnypusztítós játék sikerre lett ítélve.

Most pedig a Microsoft, az Oculus és a fejlesztő Insomniac Games úgy döntött, hogy itt az ideje a nagy megmérettetésnek, hogy ki a legjobb mágus. A versenyt támogatja még az Asus, az ESL és az Intel is, a nevezések pedig már el is kezdődtek.

Az első selejtezők 80 Microsoft üzletben zajlanak majd, a döntő pedig New Yorkban lesz. Az ide meghívottak repjegyét természetesen állják a szervezők. Az összdíjazás most még mindössze 7500 dollár, de lehet majd nyerni Oculus Riftet és a VR masina igényeit kiszolgáló komplett pc-t is.

Az első mérkőzések május 13-án kezdődnek, a döntő, ahová nyolcan kerülnek majd be, június 3-án lesz. Íme némi ízelítő a jelentkezőkre váró feladatból:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr3813415401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása