Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Bejárható a Nemzetközi Űrállomás Oculus Rifttel

A programban a súlytalanság állapotában lehet közlekedni és feladatokat elvégezni, például dokkoló egységeket manőverezni, űrsétát tenni, szerszámokat használni.

2017. március 14. - vrgamer

missioniss_screenshots-04-1000x563-n5c34rcayr0sqhmwg3tawix01t8zs6xl2pancd5q0u.pngA virtuális valóság remek lehetőség elképzelt helyszínek, világok felfedezésére, de ugyancsak alkalmas létező, ám a nagyközönség számára elérhetetlen helyek bemutatására is. A Mission: ISS pontosan erre jó, a VR élményben úgy közlekedhetünk a Nemzetközi Űrállomáson, ahogyan az asztronauták.

A Magnum Opus készítette a NASA, az Európai Űrügynökség és a Kanadai Űrügynökség segítségével ezt a szimulációt arról a helyről, ahol mindössze félezer ember járt eddig. A programban a súlytalanság állapotában lehet közlekedni és feladatokat elvégezni, például dokkoló egységeket manőverezni, űrsétát tenni, szerszámokat használni, illetve olyan munkákat, amelyek az űrállomás működőképességét garantálják.

Mindeközben számos felvételen jelentkeznek be igazi űrhajósok, akik a helyszínről és annak történetéről mesélnek. A program megalkotásakor a fejlesztők űrhajósoktól kaptak infókat, illetve a NASA modelljeit használhatták, ezért a végeredmény elképesztően pontos és élethű lett.

A Mission: ISS elég komoly dobás lett, tényleg érdemes kipróbálni, Oculus Riften elérhető, méghozzá teljesen ingyen.

Forrás: UploadVR

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr8312337345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása