Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Kiszabadulnak a mobilból a CSR Racing 2 versenyautói

Minden eddiginél közelebb kerülhetsz a kedvenc verdádhoz, köszönhető a kiterjesztett valóságnak.

2017. november 19. - vrgamer

maxresdefault_csr_racing_2.jpgA CSR Racing 2 azért is lett világszerte népszerű, mert az autókat birtokolhatjuk is a játékban. A garázsunkban kedvünkre gyönyörködhetünk a versenyautókban, ám ezt az élményt a Zynga fejlesztőcsapata új szintre emelte.

Az autóinkat a kiterjesztett valóságot használva a való világban is megcsodálhatjuk, sőt még fotózkodhatunk is mellettük. Mindehhez az Apple ARKit szoftvere és olyan almás kütyük kellenek, amelyeken már az iOS 11 fut.

Az angliai Natural Motion Stúdióban készítették el a kocsik modelljeit, de olyan részletgazdagon, ahogyan csak lehetett. A kiterjesztett valóságban az autókat körbe lehet járni, kinyitni az ajtajaikat, bekukucskálni a vezetőfülkébe: a McLaren 720S-as modellnél még az üléseket borító bőr varrásai is láthatók.

Az ingyenes alapjátékot mára több mint 50 millió alkalommal töltötték és 100 millió dollárnyi bevételt generált a Zyngának.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr10013311669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása