Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Működés közben az egyik Windows VR fejszett

Holnap debütálnak a Windows VR alapú fejszettek, egy korábbi posztban már összeszedtük, amit tudni lehet róluk. Most végre videó is készült az Acer Windows Mixed Reality fejszettről játék közben.

2017. október 16. - vrgamer

A játék a The Zero Dome, ami még egyáltalán nincs kész, éppen új hangeffektek kerültek bele és új főmenü. A játék SteamVR-on keresztül fut, zárt bétában, úgyhogy az is biztos, hogy a HTC Vive és az Oculus Rift mellé rövid időn belül, még idén, csatlakozni fog a Windows VR család is.

Ami az igazán lényeges most, hogy amint a felvételből is kiderül, teljesen zökkenőmentes a játékmenet, a kontrollerek kiválóan teljesítenek. Ez azért lényeges, mert voltak korábban panaszok az inside out (a fejszettet használva) típusú követésre, de úgy tűnik, megoldódnak a követés veszítéses problémák.

A Windows VR-nál már nem szükséges telepíteni bázisállomásokat a szobaléptékű virtuális térben a kontrollerek és a fejszett követéséhez. A Vive kettő ilyet, a Rift viszont hármat is igényel, amiket vagy a falakra kell valahogyan rögzíteni, vagy a bejárható terült körül állványokon elhelyezni. Ennek vet véget a Windows VR, ennyivel is könnyebb a telepítése és az üzemeltetése ezeknek az új rendszereknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr3112993504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása