Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

From Other Suns megjelenési dátum

Hamarosan megjelenik Oculus Riftre ez az igen jó mókának ígérkező űhajós sci-fi, többjátékos móddal.

2017. október 04. - vrgamer

from-other-suns-featured-image-key-art-1024x563.jpgAlig hogy befejeződött a hét végi open beta tesztje a játéknak, most már a megjelenési dátumot is tudjuk: november 14. Az ára elég húzós lesz, 39.99 dollár, de ha valaki most előrendeli, kap öt dollár kedvezményt, plusz (most kapaszkodjon meg mindenki), egy aranyszínű lézerpisztolyt. Nem igazt, még mielőtt, hanem a játékban aktiválhatót.

A Gunfire Games által fejlesztett From Other Suns sztorija egy nagy versenyfutás a szuper nagyon távoliból haza a Földre. A nagy utazás oda, az ismeretlen messziségbe egy új gépezet tesztelése volt, ami jól sikerült. Ám a visszaúton nem várt követőnk akad, valami teljesen ismeretlen fenyegetés, ami mindet elpusztít, ami az útjába kerül. És minket követ. Amint ennek híre megy, egyre kevésbe vendégszerető figurák kerülnek az utunkba, teljesen érthető a hozzáállásuk.

A játékban többjátékos mód is van, ekkor az egyik játékos űrhajójával mehetnek küldetéseket végrehajtani. A game az Oculus Touch kontrollerekre van optimalizálva, így egészen összetett mozdulatokat is végrehajthatunk. A fejlesztőcsapat előző alkotásukkal, a Chronos-szal, elnyerték a Game Informer 2016 VR Game of the Year megtisztetlő díjat. 

Kép: https://uploadvr.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr2012928719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása