Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Idő előtt leleplezték a Snapchat legújabb AR-es meglepetését

Ma elstartol a Snapchat legújabb meglepetése, ami szintén a kiterjesztett valóságra épül. Szemfüles felhasználók azonban már hétfőn kiderítették mi az.

2017. október 03. - vrgamer

snapchat_secret_counter.png

A sztori röviden annyi, hogy tegnap megjelent ez az oldal: https://art.snapchat.com/. A New York-i Central Park látható a háttérben, előtte pedig egy hatalmas visszaszámláló, ami jelenleg is fut, magyar idő szerint 21 órakor fogja elérni a nullát.

Gyorsan kiderítették, hogy a Snapchat főnöke, Evan Spiegel fog interjút adni a Vanity Fairnek Los Angelesben. Ebben még semmi titok nincs, nyilván az 'eseménynek' (mert ritkán nyilatkozik újságíróknak) fognak majd némi hájpot generálni. Csakhogy az egyszeri pc-s júzer nem tudta kivárni az időpontot, így cselhez folyamodtak többen is tegnap. Közöttük a Business Insider újságírói is. Nemes egyszerűséggel a számítógép óráját előretekerték, így sikerült leleplezni a titkot. A hibát azóta javították, de a kár már megesett.

De mit rejteget a Snapchat? Összeszűrte e levet a nagyszerű kortárs képzőművész Jeff Koons-szal, akinek az alkotásait a mobil kameráján keresztül a kiterjesztett valóságban is megtekinthetjük, ha a magfelelő helyen tartózkodunk. Íme néhány példa:

Itt pedig egy twitteres video, milyen is lesz az alkalmazás. Úgy tűnik, itt nem áll meg a Snap, várja még több művész jelentkezését, akiknek az alkotásait digitális formában közzéteszik majd, ha elég jók. A weboldal tartalmaz is egy ilyen jelentkezési űrlapot:

screen_shot_2017-10-03_at_31937_pm.png

Képek: http://www.businessinsider.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr3912925017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása