Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A WindowsVR-on is futnak az Oculus játékai?

A kizárólag egy típusú VR eszközön futtatható programok becsapására lett megalkotva a Revive, úgy tűnik, mostantól a WindowsVR fejszettekkel az Oculus exklúzív címei is futtathatók lesznek.

2017. november 14. - vrgamer

Nagyon úgy tűnik, hogy igen. A WindowsVR fejszettek SteamVR támogatása hivatalos, így kapásból rengeteg tartalomból válogathatnak az vásárlók. Néhány ígéretes cím azonban Oculus Rift-re érhető el csak. Elméletileg. A gyakorlatban azonban van más megoldás is, ezt a HTC Vive tulajok ki is próbálhatták már.

A nem hivatalos „Revive” futtatásával megkerülhető a tiltás és az Oculus játékok is futtathatók Vive-on. Ez pedig igaz lehet a WindowsVR-ra is. A német VRNerds blog az alábbi videóban bizonyítja, hogy egész jól működik a Rivive legutólsó verziójával az Oculus főmenüje, illetve First Contact című techdemó:

A Redditen a Revive alkotója, Jules “CrossVR” Blok írt arról mi várható még. Egyes játékok most még nem indulnak el, mert hiányolják az Oculus Rift külső bázisállomásait, amik a WindowsVR alapú eszközöknél már nincsenek, hiszen a szenzorok magán a fejszetten vannak. Most azon dolgozik, hogy ezeket a hiányosságokat kezelje a következő frissítés.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr9213276009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása