Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Az EVE: Valkyrie – Warzone megérkezett PS4-re

A sci-fi lövöldözős játék a hagyományos és a virtuális valóság játékmód is választható.

2017. szeptember 26. - vrgamer

launch-header.jpgA CCP Games már korábban bejelentette, hogy az EVE: Valkyrie elérhető lesz nem csak VR-módban. Ez akkor sok találgatásra adott okot, azonban ennek most vége, a mai napon a PS4 tulajok kipróbálhatják a játékot.

Azoknak akiknek még nem találkoztak a játékkal: az alapjáték megvásárlása mellé most megkapják ez összes eddigi frissítést és az EVE: Valkyrie – Warzone kiegészítőt, amit VR-szett nélkül a tévét használva játszhatunk. A játékegyensúlyba picit belenyúltak, hogy a fejszettben küzdőknek ne legyen helyzeti előnyük, így egyenlő eséllyel harcolhatunk egymás ellen, méghozzá platformfüggetlenül! Így a multiban összeakadhatunk akár HTC Vive-ot és Oculus Riftet használó ellenfelekkel is. A tovább után video:

A kiegészítőbe többféle új űrhajó, vannak egyszerűbben használhatóak a kezdőknek, de a harcedzett veteránoknak is jut majd a választékból. Ugyancsak kapunk új pályákat és különféle többjátékos módot.

A CCP máris bejelentette, hogy dolgoznak a következő, ingyenes kiegészítőn, ami valamikor a télen készülhet el. Ebben tovább finomítják a többjátékos módot az úgynevezett Custom Matches-ekkel, ahol majd saját lobbink és privát szobánk is lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr8012898712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása