Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

City Z: Csapatban csapatni zombihordák ellen

Az Anvio VR játékában akár egyszerre öten is harcolhatunk a ránk támadó zombikkal, ehhez csak háton viselt PC és jó nagy terület kell.

2017. június 16. - vrgamer

city_z_sg-slide3-full1.jpgÚj bemutató videót adott ki a moszkvai székhelyű Anvio VR. A már kétezer játékost kiszolgáló VR élmény mára kiforrott, és a trailer szerint hatalmas móka. Az Anvio teljes testet megjelenítő, kábeles pórázt nélkülöző játékot biztosít, akár egyszerre öt embernek is. A játékosok ltják egymást, ahogy mozognak, kerülgetik a tárgyakat, illetve egymást, nem tudnak egymásban felbotlani, hacsak nem véletlenül, a nagy zombiírtás közepette.

A játék a City Z, amiben élőhalottak és más, akár egészen nagy testű rémségek ellen kell harcolni. Szerencsére nem állandóan, lazításként még focizni is lehet, vagyis virtuális labdát passzolgatni egymásnak. Ez manapság még nem sok helyen kipróbálható elfoglaltság.

A videóban jól látni, hogy a számítógépet hátizsákként viselő játékosok milyen szabadon mozoghatnak, illetve hogy még egy speciális gépfegyver alakú kiegészítőt is kapnak, amivel meg lehet sorozni az ellent.

Az Anvio VR most még csak Moszkvában kipróbálható, de tervezik a nemzetközi terjeszkedést is, reméljük minél hamarabb lesz ilyesmi Magyarországon is.

Forrás: VRFocus

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr9212600549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása