Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

E3 VR: Special Forces VR bemutatkozó videó

Platformfüggetlen csatározásokat ígér ez a lövöldözős FPS, amit akár speckó ruhában és különleges kiegészítő fegyverekkel is lehet majd játszani.

2017. június 13. - vrgamer

special-forces-vr.jpg

A VR Visio Unreal motorra épülő FPS játékot mutatott be, ami a keresztségben a Special Forces VR nevet kapta. Jön majd PSVR-ra, Oculusra és HTC Vive, pontos megjelenés nincs, de zártkörű bétatesztelés szeptemberben indul. A kommandós játék támogatni fogja a PS Aim kontrollerét, sőt többféle speciális kiegészítőt is, mint a ruhák és egyéb VR-ra tervezett fegyverek.

A játék további nagy előnye, hogy platformfüggetlen többjátékos mód is lehetséges lesz, így az első olyan játékok közé tartozik majd, amiben a konzolosok és a pécések végre lerendezhetik a vitáikat. Az alábbi videóban még többet árulnak el a Special Forces VR-ról:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr9412590755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása