Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A War Thunder a mobilos VR fejszettekre költözik

A légi háborús játék a VR Stream segítségével kihasználja a PC erejét, de az ütköztek már nem csak a monitoron zajlanak, hanem androidos mobilon VR fejszettel.

2017. június 08. - vrgamer

warthunder_cdk_1920x1080_logo.jpg

A népszerű harci repülős MMO-t fejlesztő Gaijin Entertainment bejelentette az együtt működést a Dive into VR nevű véggel. Közös munkájuk a War Thunder VR Stream, ami androidos mobilokon és Google Daydreamen is futtatható.

A Dive into VR adja a virtuális valóságon alapuló technológiai hátteret, az ő fejlesztésük a VR Stream. Ennek lényege, hogy a PC-n futó VR alkalmazásokat streameli mobiltelefonokra, így a telefonok képességeit jócskán meghaladó programok is élvezhetőek lesznek még a legolcsóbb Cardboard fejszettekkel is. A War Thunder VR Stream is ezt a technológiát használja majd ki, ami egyébként már rendelkezik Oculus Rift és HTC Vive támogatással.

A játékhoz telepíteni kell a telefonra a Play Áruházból a War Thunder VR Stream-et, elindítani PC-n a War Thunder-t, majd a két eszközt párosítani kell wifin keresztül, vagy akár USB kábellel. Ezután már csak fel kell venni a mobillal megpakolt fejszettet, és irány a csata.

A játék pécés változata ingyenes, a Steamen keresztül elérhető, a War Thunder VR Stream-ért viszont fizetni kell 2.99 amerikai dollárt, ami nincs még ezer forint sem. Az alkalmazás hamarosan jön az Oculus Store-ba is, hogy a Samsung Gear VR tulajok se maradjanak ki a mókából.

Forrás: VRFocus

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5712577165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása