Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Gorillaz: Saturnz Barz (Spirit House) panorámaklip

2017. március 24. - vrgamer

Még egy zenei témájú poszt: tegnap felkerült a YouTube az új Gorillaz klip, amit máris több, mint félmillióan láttak. Nem véletlenül, ugyanis marha jól sikerült. 

Damon Albarn és Jamie Hewlett kísérleti formációja nem mai gyerek, 1998-ban alakult, ami az elmúlt években ugyan tetszhalott volt, de április végén jön az új album Humanz címmel. Ezért rögtön ki is adtak négy klipet, három hagyományosat, egyed viszont 360 fokos panorámavideóban, ez érdekel minket.

A Saturnz Barz (Spirit House) sztorija szerint a banda kísértet járta házban kényszerül tölteni némi időt, nyilván éjszaka. Hamarosan lesz itt minden, beszélő pizza és kirándulás a Szaturnusz gyűrűire például, a megvalósításban pedig keveredik az animáció és a számítógépes grafika.

Az élmény akkor teljes, ha VR szemüvegben nézzük (forogjuk) körbe a klipet. Mivel a YouTube streaming spórol a képminőségen, érdemes letölteni 1080p-ben, vagy akár 2K-ban, és a telefonról indítani a lejátszás.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr7912367839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása