Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Mission: Impossible VR játék bejelentés

2017. március 08. - vrgamer

rsz_mission_impossible-1000x625-n58a5n6viqp3emctp3r2rdiaws37zbqw3y4lbmkmsq.jpg

A filmekből készült játékadaptációk nem a legjobbak, ezt számtalan példa bizonyította már. A virtuális valóság most végre villanthat egy nagyot, VRWERX fejlesztőcég ugyanis bejelentette, hogy a Tom Cruise főszereplésével készült filmsorozat alapján VR játékot készít.

A csapatnak nem ez az első filmes adaptációja, néhány napon belül debütál a Paranormal Activity: The Lost Soul című horror.

Visszatérve a Mission: Impossible-hoz, annyit lehet tudni, hogy a játékos egy IMF (Impossible Mission Force) ügynököt fog alakítani. A mozgás egészen fejlett lesz, ugyanis a játékos képes lesz futni, mászni, verekedni és olyan mutatványokat csinálhat, mint a filmekben látottak.

A bejelentés időpontja nem véletlen, hiszen a filmsorozat hatodik részének előkészítési fázisa is most kezdődik. A játék HTC Vive-ra, Playstation VR-ra és Oculus Rift-re is elkészül. A megjelenés időpontja még nem ismert, a Paranormal Activity: The Lost Soul korai elérésének dátuma (még nem végleges, de már játszható) viszont igen: március 14-én a Rift és a Vive tulajok kezdhetnek parázni, a Playstation portra picit még várni kell. A hírek szerint elég jól sikerült az ijesztgetős horror, hamarosan teszteljük.

Forrás: UploadVR

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr6312322977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása