Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Mindjárt kezdődik a Facebook nagy VR-os konferenciája, ott lehetsz virtuálisan!

Hamarosan kezdődik az Oculus Connect 4, itt a lehetőség élőben a helyszínen megtekinteni a nyitóbeszédet.

2017. október 11. - vrgamer

A konferencia magyar idő szerint 19 órakor kezdődik, amit a helyszínen nézhetünk végig. Nem elírás, tényleg ott lehetünk – virtuálisan. Ehhez Samsung Gear VR vagy Oculus Rift szükséges. Az élő közvetítés 360 fokos panorámavideó lesz, méghozzá az első sorból. Maga a Fácsé főnöke, Mark Zuckerberg fog kezdeni, aki vázolja a cég terveit a VR-ral kapcsolatban. Várhatóan szó lesz az új, önálló fejszettről, szoftveres fejlesztésekről és új játékokat is bemutat majd.

A nagyjából másfél órás előadáshoz ajánlott a stabil széles sávú netes kapcsolat, ha nem karunk elmosódott pacákat látni. A csatlakozáshoz innen kell letölteni a mobilos appot: https://www.oculusconnect.com/app.

Az Oculus Connect 4 konferencián az elkövetkező két nap során 40 előadás lesz a virtuális valóság témaköreiben. A nyitóbeszéd után rögtön olyan csemegék következnek, mint például John Carmack programozófélisten előadása, amiben ízekre szedi a mobilos appokat. Rögtön ezután a Vertigo Games előadója, Trevor Blom beszél arról, milyen tapasztalataik voltak a VR-os lövöldözős játékok elkészítésekor, miket tanultak meg a Skyworld elkészítésekor, amit az Arisona Sunshine fejlesztése során már felhasználtak (Shooters and Strategy: Lessons Learned from Skyworld and Arizona Sunshine).

Kép: www.oculusconnect.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr6512954719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása