Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Death Note VR-élmény

A Netflix streaming szolgáltató által nemrégiben bemutatott horrorfilmhez jött egy majd öt perces parás panorámavideó.

2017. szeptember 29. - vrgamer

maxresdefault_2.jpg

A Death Note eredetileg egy nemzetközileg is sikeres japán képregény (manga), majd rajzfilmsorozat (anime) is készült belőle, ami még sikeresebbé tette. Az amcsik úgy gondolták, jó ötlet lenne megfilmesíteni, ami a Netflixnek hála, sikerült is. A végeredményre nem igazán lehetnek büszkék az alkotók, az IMDB-n jelenleg 4.6 ponton áll, ami elég harmatos. Pedig még olyan neves színész is szerepel a horrorban, mint Willem Dafoe.

A történet szerint Light Turner egy átlagos kölök, akik talál egy noteszt, a címszereplőt. Akinek ebbe beleírják a nevét annak annyi, eljön érte a halál istene, akit Ryuknek hívnak. Light nem kispályázik, úgy dönt beleírja minden rosszfiú nevét, és még ha szépen kérik, akkor sem húzza ki onnan senkiét. Legalábbis ez a terv, aztán persze jönnek a bonyodalmak.

Az alábbi kisfilmben Light szobájában vagyunk, hamarsan pedig feltűnik Ryuk is. A 360 fokos panorámavideóban bármerre lehet nézelődni, de a készítők valamilyen módon felhívják a figyelmet (fény, hang), hogy éppen mire, merre kellene figyelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr8712911741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása