Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Seeking Dawn első tízer tréler

Nyitott világú sci-fi FPS érkezik hamarosan a csúcskategóriás VR rendszrekre: lesz benne túlélősködés, tápolás, szörnyetegek és harci robotok meg multiplayer is.

2017. június 05. - vrgamer

seeking-dawn-header.png

Pofás és remek hangulatú játéknak ígérkezik a Seeking Dawn, ami heteken belül megjelenik Oculus Riftre és HTC Vive-ra. A sztori a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiség már kirajzott és számos csillagrendszert meghódított. Ám most csúnyán összerugta a port két nagyhatalom, a korrupt United Federation of Sol és a Republic of Alpha Centauri, ami komoly polgárháborúhoz vezetett, ennek isszuk meg a levét.

Ennyit tudni a háttérről, ami fontosabb, hogy mi egy a Földtől meglehetősen különböző bolygóra kerülünk, ahol első körben a túlélés a lényeg. Ezt komolyan gondolják a fejlesztők, olyasmikkel kell majd foglalatoskodnunk, mint a szerszám és eszközkészítés, sütés-főzés és persze farmolás. Ügyelni kell az oxigénszintre, a betegségek leküzdésére, fejlesztgetni kell a védelmünket és a fegyverzetünket. Utóbbiakra bőven akad majd lehetőségünk, ugyanis százezer(!) kombinációra adódik lehetőség. Lesz multiplayer és első körben nagyjából tíz órányi történet, de emellett lehet majd szabadon barangolni. A közelgő E3 során több minden ki fog majd derülni.

Íme az első videó és egy csokornyi kép: 

seeking-dawn-artwork-1.jpg

seeking-dawn-artwork-2.jpg

seeking-dawn-artwork-3.jpg

seeking-dawn-artwork-4.jpg

seeking-dawn-artwork-5.jpg

seeking-dawn-artwork-6.jpg

Forrás: VRFocus

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr2212565501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása