Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Jövő hét keddre csúszik a Gyilkoló Padló: Betörés

Sajnos még néhány álmatlan éjszakán át kell hánykolódniuk magukat azon rajongóknak, akik a játékot erre a hétre várták.

2017. november 09. - vrgamer

kfi_storecover_landscape.png

Az angolul Killing Floor: Incursion címre hallgató, de lefordítva sokkal viccesebb nevű zombimészárlós túlélőhorror a Steamen pár napot tolódik, csak azért hogy a végső bogármentesítés eredményét még egyszer leellenőrizzék a Tripwire Interactive rovarirtói. A végső megjelenési dátum tehát november 14-e.

A belső nézetes szörnysimogató már tavaly megjelent Oculus Riftre, ám akkor még szó sem volt portolásról, most mégis a SteamVR nyakába szakad a játék, méghozzá nem csak Riftre (irányítás Touch kontrollerekkel) hanem HTC Vive-ra is. A remek hírt némiképpen árnyalja, hogy az Oculus Home-on futó verzió nem tud együttműködni a steames változattal a többjátékos módban.

A humán belsőségekkel és mindenféle undormányos szörnyeteggel telepakolt játék jelenleg 15 százalékos kedvezménnyel kapható az Oculus Home-ban, a SteamVR verzió is ugyan ekkora akcióval nyit majd. Íme a kedvcsináló trailer:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr8513220635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása