Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Playstation: The Elder Scrolls V: Skyrim VR akció az amcsiknak

A Sony is kezdi pakolni az ajándékokat a Mikulás zsákjába, a hónap közepén megjelenő Skyrim VR miatt érdemes venni PSVR-t is... Észak-Amerikában.

2017. november 07. - vrgamer

playstation-vr-the-elder-scrolls-v-skyrim-vr-product-shot-01-ps4-us-26oct17.jpg

A Resident Evil után hamarosan itt egy kétség kívül AAA kategóriás VR játék megjelenése Sony Playstationre, amit már a címben is elárultunk, a The Elder Scrolls V: Skyrim VR. A Sony tegnap bejelentette, hogy a játék november 17-i megjelenésekor az államokban és Kanadában meglehetősen vonzó kedvezménnyel lehet hozzájutni a hardverhez és a szoftverhez egy akció keretében.

Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy az usákok 450 amerikai dollárért, a kanadaiak pedig 580 kanadai dollárét kaphatják meg a következőket: egy fazonírozott és kisminkelt PSVR-t, egy PSVR Kamerát, egy pár Move kontrollert, a Skyrim VR alapjátékot, az összes DLC-jét és egy frissített PS VR Demo Discet, ami 13 játék kipróbálható verzióját tartalmazza. Nem csak hogy magyarországi akcióról nem tudni, egész Európa vár valami hasonlót, de erről még sajnos nincs hír.

Így a malacpersely feltörése és tartalmának átszámolása helyett meg kell elégednünk a játék vadiúj promójával:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr3913200199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása