Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

SculptrVR: jelentős frissítés jön

A Smooth Update frissítéssel sokkal élethűbb tárgyak alkothatók a virtuális valóságban.

2017. október 09. - vrgamer

sculptrvr-pumpkins.jpg

SculptrVR-t majdhogynem teljesen újraírták az alapjaitól kezdve, ez kapta a Smooth elnevezést, ami valamikor a hónap második felében fog érkezni. A program a világépítős kategóriába tartozik, mint a Minecraft vagy akár a Tilth Brus, esetleg a Google Blocks.

Eddig volt annyira jó a program, hogy létjogosultsága legyen ezen a piacon, de ez most majd még inkább jogosabb lesz. Mostantól sokkal élesebb, vagy akár hegyesebb tárgyak készíthetők. Az anyagok váltakozhatnak a fém, az agyag, a fa felülettől kezdve sok mindenfélére, és ezek szabadon keverhetők is.

Az elmentett alkotások természetesen kompatibilisek lesznek az új verzióval. A program megtartja azt a jó szokását, hogy egy egész csapat dolgozhat közösen, akár 16-an is. A Steamen Vive-ra és Riftre érhető el, ott 20 dollárét kapható, Daydreamre pedig csak 5 dolcsi, ami kevesebb mint 1700 forint.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5012945081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása