Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

ARKTIKA.1 tréler és megjelenési dátum

Az Oculus Riftre megjelenő orosz FPS lövöldözés az ősz egyik nagy dobása lehet a Metro játékok készítőitől. Novella is jár hozzá.

2017. október 06. - vrgamer

Akik temetnék a Facebook Oculus Riftjét, csalódottak lehetnek, a héten már a második exkluzív címről számolhatunk be, ami csak ezen a platformon jelenik meg. Ráadásul az igen komoly Metro sorozatot fejlesztő orosz brigád, a 4A Games alkotásáról van szó. A srácok az FPS lövöldözős műfajban nagyon otthon vannak, és most sem kell majd csalódnunk, ezt a frissen megjelent trailer is bizonyítja:

A történet szerint posztapokaliptikus jövőben, 2120-ban kell túlélnünk a fagyos orosz tundrán. A Citadel Security alkalmazottjaként az egyik túlélő telepet kell védelmeznünk a fosztogató rablóbandák és a ki tudja milyen szörnyek támadásaitól. A játék bitang jól néz ki, nem kérdéses az AAA kategória, egyetlen hátránya ez a fránya csak Rift kompatibilitás. Az ára 30 dolcsi lesz, aki most előrendeli, kap tíz százalék kedvezményt. Megjelenés október 10-én.

A Metro érdekessége volt, hogy regények is megjelentek hozzá, külföldön már több tucat, de magyarul is kiadtak nem is egyet. Az ARKTIKA.1-nél is megtartják ezt a jó szokásukat, a játék megjelenésével egy időben jön egy novella is hozzá. Az a Christie Golden a szerzője, aki már jól ismert lehet a magyar olvasók előtt is, például több Warcraft és Assassin's Creed történet fűződik a nevéhez. Az 30 oldalas e-book az Amazonon lesz megvásárolható nagyjából 300 forintért.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr8412933617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása