Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Új HTC Vive mellé Fallout 4 VR is jár

A cég ma jelentette be akcióját, ami szerint az év egyik legjobban várt VR-programját is megkapják a fejszett vásárlói.

2017. október 02. - vrgamer

maxresdefault_3.jpg

Még két hónap van hátra a Fallout 4 virtuális valóságra optimalizált változatáig, de a HTC úgy döntött, hogy kicsit felfuttatja az eladásait az akció keretében. Az ajánlat limites, azt pedig nem tudni, hogy mennyi szoftvert adnak majd az új Vive-hoz.

Egészen pontosan nem a szoftvert adják oda valamilyen hordozón, hanem egy, a Steamben felhasználható kódot. Az UploadVR rákérdezett náluk, hogy biztosan így van-e és nem a HTC saját szoftveres platformján, a Viveporton lesz beváltható a kupon. De nem, valóban a Steamen lesz érvényesíthető.

Ez már csak azért is kedvező, mert így elképzelhető, hogy nem marad örökre HTC Vive exkluzív cím a Fallout 4 VR. Tulajdonképpen az Oculus Riftten is kapásból futtatható lesz a játék, de nem lesz arra a hardverre optimalizálva. Hogy ez a későbbiekben megtörténik-e, kérdéses, mert a játékot fejlesztő Bethesda nagy haverja a ZeniMax Mediának, ez a cég viszont félmilliárd dolláros perlekedést hozott össze az Oculus-szal, aminek a Facebook a tulajdonosa. Azonban a Bethesda megerősítette, hogy szeretné, ha a játékaik minél több platformon elérhetőek legyenek, így a jövőben lehetséges, hogy más rendszerekre (például PSVR-ra) is megjelenik majd.

A játék elég borsos áron lesz kapható, az induló árcédulán 59.99 dollár lesz. Ez pedig csak az alapjátékra vonatkozik, a kiadás nem tartalmazza a Fallout 4-hez megjelent későbbi tartalmakat. Mivel hazánkban nincs hivatalos HTC Vive képviselet, kérdéses, hogy nálunk elérhető lesz-e ez az akció. Mindenesetre vásárlás előtt érdemes rákérdezni.

Hogy a gépünk elég erős-e a HTC Vive problémamentes kezeléséhez, a fentebb linkelt hivatalos oldalon található 'Test Your PC' program letöltésével és futtatásával deríthetjük ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr6912921621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása