Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Íme a Dunkirk VR előzetes

Christopher Nolan régóta várt új mozifilmje, a Dunkirk július 20-án debütál a magyar mozikban, de már most megnézhetjük teljes nevén a Save Every Breath: The Dunkirk VR Experience-t, amit akár egy újabb előzetesnek is nevezhetünk.

2017. július 09. - vrgamer

dunkirk_vr_hq720.jpgA rövid időn belülmár a második, filmhez kapcsolódó virtuális valóság élményt kapjuk Hollywoodtól, de amíg a Pókember: Hazatérés egy minijáték, a Dunkirk panorámavideók montázsa. A nem egészen öt perces trailerben néhány 360 fokos panorámavideót láthatunk, úgyhogy az igazi élményhez valamilyen VR fejszett használata szükséges. A telefonos megoldásokhoz a YouTube videót ajánljuk, de a hivatalos honlapon megtalálható a link a HTC és az Oculus verziókhoz is.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr2712651471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása