Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

E3 VR: Sunyiban felvett Skyrim VR gémpléj

A Skyrim hivatalosan is jön PSVR-ra, a konferencia résztvevői pedig ki is próbálhatják, erről készült egy nem teljesen legális felvétel.

2017. június 14. - vrgamer

skyrim-vr-psvr-3-1000x563-n9ypm31901w49z04f5s70z3img8alxwj4to2imvfum.jpg

A MasterGamingVR Youtube csatornáján jelent meg az a hat perces felvétel amin a Skyrim VR-t láthatjuk futás közben. A játékos PlayStation Move kontrollereket használ, és látható mindenféle harc karddal, nyíllal és még spell is castolódik, a helyváltoztatást pedig a jól ismert teleportálós módszerrel oldották meg.

A fejlesztő Bethesda szerint játék idén novemberben várható, most még kizárólag PSVR-ra, de a későbbiekben elképzelhető HTC Vive támogatás is. (Oculus-ra nem mernénk mérget venni a Facebook vs. Bethesda barátnak számító ZeniMax Media ellentét miatt.) Ami jó hír, hogy a Skyrim teljes egésze játszható lesz VR-ban, az utólag megjelent mindhárom kiegészítővel együtt (Dawnguard, Hearthfire, Dragonborn). Ez azt jelenti, hogy talán még a Fallout 4 VR-nál is nagyobb bejárható virtuális világot kapunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr2812592607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása