Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

E3 VR: Fallout 4 VR trailer most, megjelenés októberben

A Bethesda másik nagy bejelentése a Doom VFR mellett a Fallout 4 teljes körű adaptálása a virtuális valóságba, szerintük ez a játék új korszakot nyit majd a VR történetében.

2017. június 12. - vrgamer

fallout-4-vr-1024x576.jpgMagyar idő szerint reggel zajlott Bethesda sajtókonferencia másik, talán még jelentősebb bejelentése a Fallout 4 volt. Eget rengető újdonságnak persze ez sem mondható, hiszen jó ideje tudni, hogy ezen dolgoznak a fejlesztőcégnél. Mindenesetre pár újdonság is kiderült, no meg persze itt az első bemutató videó.

Először is a megjelenés pontos dátuma: október 7. Támogatott VR rendszer: HTC Vive, hozzá az ár: 59.99 dollár, ami elég combos, de ne feledjük, itt nem csak pár órás lötyögésről van szó, hanem a teljes játék végigjátszható, illetve Fallout 4 egész világa bebarangolható lesz majd, ami alsó hangon is legalább száz órányi tartalom. Többek között erre is utalt az AMD egyik képviselője, Roy Taylor áprilisban, amikor úgy jellemezte a játékot, mint mérföldkövet a VR játékok történetében.

Szintén világújdonság lesz majd az UploadVR szerint, hogy a játék hivatalosan is támogatja majd a lábfejekre szerelt érzékelőket, úgyhogy lesz ugribugri és rugdosás is, bár ebből éppen nem látszik semmi a trailerben:

Hogy lesz-e Oculus Rift-re, kérdéses, ugyan az a probléma, mint a Doom VFR esetében, a Bethesda a Zenimax partnere, akik nemrég félmilliárd dollárt gomboltak le a Facebookról, az Oculus tulajdonosáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr4412588101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása