Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Kínában már reklámozzák a kábel nélküli HTC Vive-ot

A TPCast szükséges és fontos előrelépés, de a borsos ára letörheti a lelkesedést.

2017. május 10. - vrgamer

tpcast.jpg

A virtuális valóságban vezető szerepet kiharcoló HTC Vive egyik nagy kerékkötője a fejszettet az asztali számítógéppel összekötő vastag és nehéz kábel. A problémára a TPCast jelenti a megoldást. A kábelmentesítő kiegészítő már tavaly év végére elkészült, sőt egy maroknyit piacra is dobtak Kínában, az érdeklődés olyan nagy volt, hogy online elkelt mindegyik 18 perc alatt.

Az utánpótlást 2017 első negyedévének végére ígértek, sajnos ez nem jött össze, még Kínában is csak várják a megjelentését. Hogy a világ többi része mikor vásárolhatja meg, sajnos még nem tudni.

Mindenesetre most kijött egy új reklám a TPCasthoz. Az egyperces spotban a kábelt magára tekerő majd abban felbukó szerencsétlen júzert láthatunk, majd az új kiegészítővel felpimpelt Vive-ot használók kiterjesztett (hehe) játékélményeit.

Jó lesz ez, egyetlen hátránya, hogy borsos árat lőttek be hozzá, 249 dollár lesz, ami a mi pénzünkön nagyjából 70.000 forint, de mire bekerül az országba, lesz ez szerintünk akár 100.000 forint is. Ennél már nem sokkal kerül többe a Playstation VR, és fogadni mernénk egy korsó virtuális sörben, hogy a következő generációs Vive alapból kábelmentes lesz. Íme a TPCast reklám:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5612496573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása