Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

27 különleges helyszín a Google Earth VR-ban

Ezek között ott van például a Neuschwanstein kastély, ami a mozikban most futó A szépség és a szörnyetegben látható épületet inspirálta.

2017. április 18. - vrgamer

neuschwanstein_castle.jpg

Google Earth VR pontosan olyan jó, mint amilyennek hangzik. A bolygó bármelyik pontjára eljuthatunk pár pillanat alatt, legyen az akár a távoli Új-Zéland, vagy akár a tavalyi tengerparti nyaralás helyszíne. A program most jelentős frissítést kapott. Többek között már keresni is lehet benne, csak be kell pötyögni a címet vagy a helyszín nevét, és máris ott vagyunk. 

A másik jópofa újítás 27 különleges, kiemelt helyszín, amiket érdemes meglátogatni. Ezek között ott van például a Neuschwanstein kastély, ami a mozikban most futó A szépség és a szörnyetegben látható épületet inspirálta, de a Fokváros melletti Tábla-hegyhez is érdemes elugrani, ahogy az Argentínában található Perito Moreno gleccserhez szintén. 

A Google Earth VR mostantól az Oculus Touch kontrollereket is támogatja. A programot HTC Vive-on bárki kipróbálhatja Békéscsabán a Csaba Centerben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr6812434799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása