Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Lézerkardos mod a Robo Recall-ban

2017. április 05. - vrgamer

maxresdefault.jpgCsak dicsérő kritikák olvashatók az Oculuson elérhető Robo Recall-ról. A robotzúzda színtiszta akció megspékelve nagyszerű fizikával és látványvilággal. A fejlesztő Epic olyat tett, amit nem sokan mások, közzétette azt a barkácskészletet, amivel a kedvünkre formálhatjuk a játékot. A Robo Recall szinte sikított azért, hogy Star Wars-köntöst kapjon, ami nem is váratott magára sokáig.

Az Oculus Forums-on tűnt fel a tonsta31 nevű barkácsmester műve alig pár hete, és folyamatosan dolgozik is rajta a megjelenés óta. Saját bevallása szerint 20 munkaórát töltött vele, de még pár napot rászán. Jelenleg a fénykardok és a lézerpuska használható, és csak idő kérdése a Darth Vader felbukkanása. Íme a gameplay videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr6012404135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása