Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Giant Cop: Justice Above All megjelenés március 30-án

A Giant Cop-ban egy óriási rendőr bőrébe bújunk és segítünk Micro City bűnüldözőinek elkapni pár gazfickót a városban.

2017. március 31. - M0lluszk

Új játékot jelentett be az Other Ocean Interactive: a Giant Cop: Justice Above All-t. A game Oculus Riftre március 30-án jelent meg, huszonöt dollárért lehet a miénk. A bejelentésben elhangzott, hogy több VR platformra is hamarosan érkezik a program. A Giant Cop-ban egy óriási rendőr bőrébe bújunk és segítünk Micro City bűnüldözőinek elkapni pár gazfickót a városban.

Ez a játék kifejezetten a virtuális valóság minél látványosabb megtapasztalására törekszik mondta Deidre Ayre, az Other Ocean's műveleti vezetője. Ez a világ az első és egyetlen nyitott világú, óriás méretű komikus bűnügyi drámája.

A játékot először 2016-ban a GDC-n lehetett kipróbálni, akkor HTC Vive-on. Néhány hónappal később az Other Ocean csapata bejelentette, hogy a Giant Cop mégis inkább Oculus exkluzív játék lenne, és maga az Oculus is jelentős pénzt adott a fejlesztésre.

Eredetileg a játék egy relatív kicsi városban játszódott volna. Ekkor még csak a bűnözök nyakoncsípésén, azok elnáspángolásán, majd végül a hivatalos szerveknek való átadáson volt a hangsúly. Most viszont, egy évvel az első demó után a csapat újragondolta az egész koncepciót, és inkább arra próbálja ösztönözni a játékost, hogy felfedezze fel a várost annak megannyi érdekes és izgalmas helyszínével együtt.

Az egyik kulcseleme a Giant Cop-nak, hogy ez nyitott világ, ahol szabadon fel lehet fedezni Micro városát  mondta Ryan Hale, a stúdió vezetője. Csapatunk Micro City-t tudatosan sandbox stílusú játéktérnek szánta. A játékos néhány óra alatt felfedezheti a terveit annak a bűnszövetkezetnek, ami Micro City-t fenyegeti. De ha valakit nem érdekli a játék ezen része, az is számtalan rejtett, izgalmas interaktív objektummal fog tudni szórakozni.

A fent „izgalmas interaktív objektumok” leginkább a The Walking Dead sorozat kedvelői fogják a legszórakoztatóbbnak tartani, ugyanis az Other Ocean Interactive összefogott a Skybound csapatával, akik többek között a Telltale’s játékokat is fejlesztették.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr2012371697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása