Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Crowe: The Drowned Armory előzetes

Egészen hangulatos trailer érkezett a technó-fanatasy világban játszódó Crowe-hoz, ami, ha bejön, folytatásokat is kap majd

2017. március 13. - vrgamer

crowe-key-art.jpg

Nemrég alakult a The Rogue Initiative stúdió, amiről sok helyen foguk hallani, ha bejön a számításuk, ugyanis mozifilmeket, tévés sorozatokat, videojátékokat is készítenek majd. Egyik első alkotásuk rögtön egy VR játék, a Crowe: The Drowned Armory.

crowe_the_drowned_armory_screenshot_003_logo-1024x402.jpg

A játék világmegmentős akciójáték egy különös világban, ahol a bizarr gépek és a mitikus szörnyek is jól (néha kevésbé jól) megférnek egymás mellett. A főhős Crowe egyszerű parasztgyerek, aki ha meg akarja menteni faluját, mindenféle kalandba kényszerül. Lesz itt rejtvényfejtés, ugrabugra és epikus csaták is.

crowe_the_drowned_armory_1-hi-1.jpg

Ha a közönségnek bejön, a fejlesztők örömmel kalapálnak majd folytatásokat hozzá. Az alant látható trailer és a kiadott pár kép azt sejteti, hogy minőségi munkát végeznek a srácok, akikkel egyébként Michael Bay rendező-producer is összeállt, de hogy miben mesterkednek az még titkos, ahogy még azt sem tudni, hogy ez a játék milyen platformokon fog futni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr7412334231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása