Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A Google Play Áruház szülinapja akciós VR játékokkal indít

Ebben a hónapban lesz öt éves a Google Play Áruház, amit sok mindennel ünnepelnek a cégnél, ezek egyike, hogy több sikeres VR játékot is akciósan lehet megvásárolni

2017. március 07. - vrgamer

A mostani, első körben ugyan csak három játékot érint a leárazás, viszont mindegyik van olyan jó, hogy röviden bemutassuk őket. Az első a Gunjack 2: End of the Shift űrágyús lövöldözős játék, ami az EVE világában játszódik. A játék maga marha látványos, bár a kritikák szerint a küldetések lehetnének változatosabbak is. Most a feléért elvihető, ami 2390 forint, ennyit szerintünk simán megér.

A második jóárasított program az Electronic Arts Need for Speed: No Limits VR néven fut, sőt szalad, egyébként ez a sorozat legújabb darabja. 15 dollár helyett megkaphatjuk már 8 dodóért is. Itt még nem élesedett az akció, de érdemes lesz a napokban többször ránézni, hátha. Az autóversenyek rajongói ki ne hagyják, eléggé magával ragadó a játékmenet.

A harmadik akciós program pedig igazi csemege, a Keep Talking & Nobody Explodes című marhulás igazi partjáték. A fejszettet viselő játékosnak hatástalanítani kell egy ketyegő bombát. No de hogyan? Ebben a társai segítenek, akik felolvassák a teendőket, hála a rajongóknak, már van magyar fordítása is. Szerencsére ez a cím nem csak a Daydreanhez jó, minden más mobilos fejszettel játszható. 10 dollár helyett csak ötbe fog kerülni, mert még itt sem él a leárazás. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr212320277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása