Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Mikulás hozza: Star Wars Battlefront: Rogue One X-Wing VR

2016. december 06. - vrgamer

Végre megjelent még egy ütős Star Wars vr játék a Battlefront kiegészítőjeként. Mától tölthető le az alapjáték dlc kiegészítőjeként a Rogue One X-Wing VR. Méghozzá ingyenesen, sajnos most még csak a PlayStation 4 tulajdonosoknak. 

 A beszámolókat olvasgatva a fejlesztők nagyon jól tudnak az öregecske PlayStation 4 hardveren dolgozni, a játékok szépen futnak, ahogy Rogue One X-Wing VR is, de a Sony tudja, hogy nagy lemaradásban van az olyan ütős szemüvegek mögött, mint a HTC Vive, vagy az Oculus Rift, amelyek valódi vr térélményt nyújtanak.

Aki most PS4 vásárlásán morfondírozik, csakis a PlayStation 4 Pro -ban gondolkodjon, hiszen a  jócskán felpimpelt számítási teljesítmény a 4K-s videók és a PlayStation VR megnövekedett erőforrásigényeinek kiszolgálásra lett megalkotva.

A tovább után egy gémpléj videót is mutatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr3212027197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása