Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Bővül a Futuremark VR tesztelő alkalmazása

A játékosok nagy részének talán nem kell bemutatni a Futuremark szoftvert, ez az alkalmazás könyörtelenül megdolgozza a hardvert, hogy az így nyert információkkal kiderüljenek képességei, maximális teljesítménye.

2017. november 15. - vrgamer

vrmark-hero.jpgTavaly novemberben a tesztelő program a kor igényeinek megfelelően nyitott a virtuális valóság felé is. Az úgynevezett „Orange Room” tesztkörnyezetet futtatva a felhasználó képet kap arról, hogy a pc-je képes-e megfelelően kiszolgálni a két csúcskategóriás VR rendszert, az Oculus Riftet és a HTC Vive-ot. A „Blue Room” még nagyobb feladatot ró a masinára, ez azt teszteli, hogy a VR programos minden létező beállítás maximálisra állításával hogyan képesek futni.

A szoftver legújabb változata új szobával bővül, ami a „Cyan Room” nevet kapta. Ez a teszt elsősorban a Direct X motor képességeit teszteli, a fejlesztőcsapat direkt a VR-os környezetbeli felhasználásra optimalizálta a próbatételt. A Cyan Room nem titkoltan elsősorban a fejlesztőknek lehet hasznos. Számos beállítást lehet tekergetni, akár futtatás közben, így fontos információk derülhetnek ki a szakemberek számára, arról, hogy gyengébb hardverek mellett milyen változásokra lehet számítani, mit hogyan érdemes módosítani, optimalizálni.

A Cyan Room november 22-én érkezik, azok akik rendelkeznek a Futuremak VRMark Advanced Edition vagy a VRMark Professional Edition verziókkal, ingyenesen megkapják.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr6713278801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása