Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Hoppá! Nem kapunk a HTC Focusból

A jelenlegi is zajló pekingi HTC konferencián elkeserítő hírt jelentett be a cég.

2017. november 14. - vrgamer

htc-vive-focus-8_1.jpg

Ez eddigi pletykák szerint a HTC két új fejszettet is bemutatott volna, egyet az ázsiai piacnak a Viveportra hangolva, míg a másik a világ többi részén a Daydream platformmal lett volna használható. Nos ez utóbbi nem fog megvalósulni.

A cég szóvivője nem árult el sokat arról mi történt a háttérben, hogy ilyen döntést hoztak, csak dícsérte a Google Daydreamjét. Nyilván, hiszen nemrég kapott a cég a Google-től több mint egymilliárd dollárt a pénzügyi nehézségeire.

Elképzelhető, hogy a döntés a Faceebook nyomulása miatt született, ugyanis az övék az Oculus cég, ami a jövő év elején fog előrukkolna a hasonló tudású Oculus Góval. Egész pályás letámadás várható, hiszen az eszköz mindössze 199 dollárba fog kerülni. Kínában nem biztos hogy forgalmazzák majd, így a HTC konkurens nélkül uralkodhat a nem kicsi ázsiai piacon a nyitóképen látható jószággal.

UPDATE: Nagy itt a kavarás. A VRFocus belsős infója szerint mégis lesz Kínán kívül is forgalmazva. Elsőként ott vezetik be a piacra, majd később valamikor a világ többi részén is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr9513275883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása