Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Háború az asztalon: League of War: VR Arena

Mókás háborús játék jelent meg PSVR-ra, amelyben pingpongasztalnyi területen vívhatunk egymással kíméletlen csatákat.

2017. november 08. - vrgamer

maxresdefault_4.jpg

A MunkyFun még a nyár végén jelentette be, hogy a jól sikerült League of War játékukat átültetik a virtuális valóságba, méghozzá PSVR-ra. Sokat nem is váratták a nagyérdeműt, tegnap debütált a Playstation Store-ban a League of War: VR Arena, ami remek mókán ígérkezik.

Az egymással szemeben álló felek a tucatnyi különböző egységgel rendelkeznek. Vannak katonák, tankok, helikopterek, tüzérségi ágyúk, lángszórósok, szóval mi szem-szájnak ingere. Egyszerre négy egységet küldhetünk a vágóhídra, mindegyiknek vannak egyedi erősségei és gyengeségei, szóval még stratégiázni is lehet.

PSVR-ban a Move kontrollerekkel lehet felpakolni és irányítani az egységeket. Szóló módban az gépet kell legyőzni egyre nehezebb küldetések során. Ám van többjátékos mód is, ilyenkor a másik emberi játékos a Dual Shock kontrollert és a tévét használva szállhat szembe velünk (ha mer), ezzel a jópofa megoldással pedig még nézőközönséget is verbuválhat a játék maga köré, már csak ezért is érdemes lehet kipróbálni.

Az USÁ-ban 20 dollárét adják, Nagy-Britanniában 19 fontért, a magyar oldalon még nem elérhető, de bízunk benne, hogy az ára ezekhez igazodik, és nem lépi át a 7000 forintot.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr313206895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása