Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A Pimax már a 2.5 millió dollárra hajt

A támogatói kedv nem lankad, az 5K-s és a 8K-s felbontással érkező fejszettek egyre több extrát kapnak a közösségi finanszírozásnak hála.

2017. október 25. - vrgamer

Amint arról nemrég mi is beszámoltunk, hatalmas az érdeklődés a Pimax készülő fejszettjei iránt. Nos azóta a helyzet tovább fokozódott, alig két napja elérték a kettő millió dolláros mérföldkövet, ami a nagyobb felbontású eszköz kábelmentesítését teszi lehetővé. Jelenleg még 9 nap van hátra a kampányzárásig, és alig 210 ezer dolcsi kell a következő szint teljesítéséhez.

Ez simán benne van a pakliban, 2,5 milliónál pedig ami három dolgot is ígérnek: egy VR konferenciát, a Pimax SDK teljes integrálását a SteamVR-ba, és közönség kedvenc programok szupportálását. Hárommilliónál a szem követésének (eye tracking) beépítése következne, még akár az is összejöhet ezzel a tempóval.

A Pimax azonban nem csak ígérget, végre videón a 8K-s fejszett képe, méghozzá nem is egy játékot mutatnak meg, és ugyan ezek nagyon rövid bemutatók, de úgy tűnik nincs szaggatás, a pxielek közötti üres terület pedig jócskán kisebb lett:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5913085596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása