Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Jön az olcsó kiterjesztett valóság fejszett

Azonnal sikeres Kickstarter kampánnyal indul az Aryzon kartonpapír alapú AR-fejszettje

2017. május 30. - vrgamer

Minél olcsóbb egy új technológia, annál bátrabban költenek rá az emberek. Ezt a magvas bölcsességet tartották szem előtt az Aryzon megalkotásánál. A végeredmény, ahogy a honlapon is írják, a kiterjesztett valóság Google Cardboardja. Mivel a Microsoft Hololens fejlesztői változata 3.000 dollár, ez vonzó alternatíva lehet a kíváncsiaknak, hiszen csupán századannyiba kerül. 

A kampány 25.000 dollárt tűzött ki célul, ami pillanatok alatt össze is jött, hiszen még 33 nap van hátra. A végeredményt a kampánytámogatók szeptemberben kaphatják kézhez, egy Aryzon fejszett 30 dollár, nagyjából 10.000 forint. Ezért egy jól összerakott dobozt kapunk, amivel kicsit origamizni kell hogy használható legyen, illetve a mobiltelefonunkra le kell tölteni az Aryzon applikációját (működik androidos telókkal és iPhone-nal is). 

A kampány oldalán látható összes kiterjesztet valóságot bemutató kép és videó az Aryzon egy lencséjén keresztül lett megörökítve. A fejszett nem tartalmaz elektronikát, mindössze tokot a mobiltelefonnak és tartólapokat a trükkösen elhelyezett tükörrendszernek.

Az ismertető videóban még az angolul nem értők számára is nyilvánvalóvá válik, hogy mire jó a fejszett:

A külalaktól nem dobtunk hátast, és nem nagyon mutogatják, hogyan áll a cucc az ember fején fejpánttal használva, mert az egy kézzel tartás nem csak kényelmetlen, de bizonytalanná is teszi a látnivalót. Biztosak vagyunk benne, hogy számos konkurenciája lesz az Aryzon megoldásának a közlejövőben (lásd szupergyorsan sikeres kampány), úgyhogy lesz miből válogatni, nem kell elkapkodni a vásárlást.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr4312552131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása