Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

VR szemüveg ajánló: FiiT VR 2S

Számtalan mobilos VR szemüvegbe botolhat a járatlan felhasználó, az egyik legjobb közölük a FiiT VR 2S

2017. február 13. - vrgamer

 Rémes, kiábrándító mobilos fejszettekkel találkozhatunk, jelenleg épp egy hetilap előfizetési ajándékként kínál olyat, ami nem csak nehézkesen kezelhető, de kialakítása miatt könnyen sérülést okozhat a belerakott telefonon. Ennek ellentéte a korábban már kitárgyalt Bobo VR Z4, illetve a címben említett FiiT VR 2S. Vegyük itt is sorra a tulajdonságait:

61owkrciqal_sl1200.jpg

  1. Széles látószög, esetünkben 96 fok, ami már kimondottan jónak számít, az elterjedt 60-70 fokos látószögeknél sokkal jobb élményt biztosít.

  2. Könnyű, mindössze 250 gramm, ami sokat számít hiszen egy nagyobb telefon műanyag tokkal együtt könnyen lehet 200 grammos. A kettő együtt sem akkora teher, ami gondot okozna, akár a kicsiknek sem.

  3. Belefér a legtöbb szemüveg, egészen pontosan 12 centi hely van keresztben odabent.

  4. Állítható a lencsék egymáshoz való távolsága a szemüveg alján lévő gombokkal, sőt magukat a lencséket is lehet állítani, igaz nem olyan elegáns megoldással, mint a Bobónál.

  5. Kiterjesztett valóság (AR) kompatibilis: az elülső panel kialakítása teljesen szabadon hagyja a telefon hátlapi kameráját.

    5.1 Mivel a telefon nagy része szabadon marad, mindenféle kábeleket tudunk használni, a fülhallgató a legfontosabb ezek közül.fiit-vr-2s-with-straps.jpg

    5.2 Szintén itt érdemes megemlíteni, hogy a kialakítás miatt nem okozhat gondot a felmelegedő telefon, bőven van hová leadni a termelődő hőt. A teljesen zárt ugyanis komoly gondot okoz a melegedés, ami előbb-utóbb bepárásodott lencséket okoz.

  6. Kontroller! A FiiT VR 2S vezeték nélküli univerzális gamepaddal érkezik, ugyanis egyre szaporodnak az olyan VR játékok, amelyek megkövetelik a kontroller használatát.fiit-vr-2s-controller.jpg

  7. Nagyon könnyű használat, a telefont gyorsan és egyszerűen lehet bele pakolni, a három fejpánttal pedig beállítható a kényelmes viselet.

     

A FiiT VR 2S kipróbálható, illetve meg is vásárolható a békéscsabai Csaba Centerben a VRGamer standjánál, illetve hamarosan kapható lesz a honlapunk webshopjában.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr1212254732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása