Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Elképesztő állatok rajzol egy német művész VR-ban

A Tilt Brush című VR programmal már eddig is sok meghökkentő alkotást hoztak létre, íme pár újabb példa Tobias Wüstefeldtől.

2017. június 30. - vrgamer

a2f14053780251_594aecca9ebce.jpg

A Tilt Brush valójában több mint egy virtuális rajzolóprogram, hiszen legalább annyira lehet benne szobrászkodni is, vagy akár festeni. A hamburgi Tobias Wüstefeldt is kedvet kapott némi ujjgyakorlatra, elképesztő lett végeredmény.

A használt virtuális valóság masina itt Oculus Rift a Touch kontrollerekkel. A végső látványhoz azért felhasznált egyet s mást. Az „ecsetvonásokat” egy script segítségével a Autodesk 3ds Max modellező-, animációs és renderelőszoftverben alakította át a fadarabkákhoz hasonlító objektumokká. Majd a továbbiakban a Cinema4D-ben adta hozzá az animációt és a szálldosó porszemcséket is. Saját bevallása szerint pár hete foglalkozik a projekttel.

Íme erre még több lény az alkotótól.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr6512631511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása