Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

E3 VR: Sparc virtuális sportjáték első bemutató videó

Az EVE univerzumot fejlesztő CCP Games most először jelentkezik másfajta játékkal, ami sci-fi környezetben ígér sportolási lehetőséget.

2017. június 14. - vrgamer

8b3ed0610a7b7b27facff1a0f4cbecb8.png

A fejlesztőcsapat bejelentette, hogy az első olyan játékuk, ami nem kapcsolódik az EVE világához, az a Sparc nevű virtuális sportjáték lesz, és a harmadik negyedévben érkezik PSVR-re. A hírek szerint az Oculus és a Vive tulajoknak várniuk kell, nem is keveset, a portolás csak 2018 év végére következhet be.

A Sparc maga olyan mintha a Tron világában játszódna, a játékosok egy-egy elleni küzdelemben esnek majd egymásnak különböző típusú játékmódokban. A fő játékelem, amikor egymást kell eltalálni virtuális labdával, amit ki lehet védeni pajzzsal, vagy ki lehet kerülni, ami talán még hangsúlyosabb. Az UploadVR már párszor kipróbálta a Sparcot, és úgy vélik, jól halad a fejlesztés, a játékélmény egyre kidolgozottabb és letisztultabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr3412592525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása